Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Recensies

Hoflaan 27, Rotterdam

HGR Gevelrenovatie heeft onze flink vervuilde gevel gereinigd en geïmpregneerd. Het werk is goed uitgevoerd en wij zijn erg tevreden met het resulaat. De vriendelijke en kundige vakmannen hebben hard gewerkt en waren snel klaar met reinigen. Dat ze vervolgens drie weken moesten wachten met het impregneren van de gevel, in verband met het vervangen van kozijnen, was geen probleem. Ook geen extra kosten doorgerekend voor het laten staan van de steigers. Kortom, vakkundig werk voor een goede prijs. Wij raden de mannen van HGR Gevelrenovatie dan ook van harte aan!

Vriendelijke groet, Maciel Toorenvliet

Gevelrestauratie van Blankenburgstraat 85, Den Haag

Een ingrijpend project als een gevelrenovatie stel je liefst zo lang mogelijk uit. Immers, wie heeft er geen spookbeelden van steigers voor het raam, van onder tot boven, om nog maar niet te spreken over het lawaai en de puinhoop. Toch wil je je huis in perfecte en originele staat hebben, dus je trekt de stoute schoen aan en gaat op zoek naar een partij die deze klus moet klaren…en dat allemaal terwijl er elk moment een baby geboren kan worden. Wat haal je jezelf op de hals?!

Je zoekt een partij die kundig over komt en waarin je vertrouwen hebt. Zo kwamen wij terecht bij Haverhals Gevelrenovatie. Gelukkig zijn we prettig verrast en zagen we het ‘spookbeeld’ al vlot verdwijnen. Natuurlijk, het blijft een ingrijpend gebeuren en je wil dat het zo snel mogelijk voorbij is, maar het valt of staat met de uitvoering en dat hebben ze gewoon erg netjes gedaan. De medewerkers van Haverhals bleken zeer prettig om mee te werken; ze zijn vriendelijk en voorkomend en werken op een keurige manier. De communicatie is goed en de uitvoering is geweldig; specialisten die hun vak goed verstaan! Respect voor dit ambachtelijke handwerk!

En het resultaat is verbluffend, een prachtige totaal nieuwe gevel waar alle bewoners van de straat even voor blijven staan. En wij zijn trots en blij dat het project zo goed is verlopen. Graag bedanken we de firma Haverhals en haar medewerkers voor hun inzet!Dhr. Stumpel
Den Haag

Hooigracht 43, Leiden

Kwaliteit - uitstekend 
Service - uitstekend 

Monumentale gevel is weer zo goed als nieuw geworden, en in originele stijl. Voorgevel van Rijksmonument diende volledig vernieuwd te worden. Werk werd zorgvuldig, professioneel en secuur uitgevoerd. Ook de hulp bij de vergunningsaanvraag zeer goed verlopen. Geen enkel probleem met de gemeente gehad nav de werkzaamheden. Medewerkers waren sympathiek, beleefd en harde werkers. Was zeer tevreden en kan HGR Gevel renovatie absoluut aanbevelen. Dana Keddeman, Leiden 

Lavendelstraat 48/52

In het voorjaar van 2012 is onze voorgevel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Dit tot volle tevredenheid van onze VVE. Goed vakmanschap, snelle service en een goede communicatie maken HGR een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Liesbeth Brama.