Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • Lid van Gebouwschil Nederland
  • ISO 9001 & VCA gecertificeerd
  • Thor Helical gecertificeerd

Vragen? Wij helpen u graag: info@hgrgevelrenovatie.nl of 070 351 28 88

Gevelspecialisten
met passie

HGR uw gevelspecialist voor advies en onderhoud 

Onze kernactiviteit is: het uitvoeren van een compleet pakket van onderhoudswerken aan de buitenschil van gebouwen voor:.
Vastgoed beheerders, woning corporaties, aannemers en particulieren.

Onze werkzaamheden kort samengevat:

  • Het beoordelen van de staat van onderhoud van gevels.
  • Het geven van onderhoudsadviezen, in combinatie met een werkplan en offerte.
  • Het uitvoeren van integraal vastgoed onderhoud, gevelrenovatie, gevelrestauratie en isolatie.

Een technisch goede buitenschil is het behoud van uw onroerend goed en beschermt dit kostbare bezit.  Een buitenschil met gebreken veroorzaakt lekkages en een slecht binnenklimaat. Tijdig onderhoud van uw vastgoed is een besparing voor de toekomst. Wij beschikken over gekwalificeerde medewerkers met passie voor het vak, waarbij wij werken met moderne en geavanceerde apparatuur en eigen steigers en klimmaterieel. Uiteraard werken wij conform geldende regelgeving en normeringen.

HGR Gevelspecialisten staat voor: Kwaliteit, duurzaamheid en passie voor de buitenschil van ieder gebouw.

Gevelrenovatie

Gevelisolatie

Gevelrestauratie

Bouwkundig onderhoud

Recente projecten

Bekijk alle projecten

Recensies

Hooigracht 43, Leiden

Kwaliteit - uitstekend 
Service - uitstekend 

Monumentale gevel is weer zo goed als nieuw geworden, en in originele stijl. Voorgevel van Rijksmonument diende volledig vernieuwd te worden. Werk werd zorgvuldig, professioneel en secuur uitgevoerd. Ook de hulp bij de vergunningsaanvraag zeer goed verlopen. Geen enkel probleem met de gemeente gehad nav de werkzaamheden. Medewerkers waren sympathiek, beleefd en harde werkers. Was zeer tevreden en kan HGR Gevel renovatie absoluut aanbevelen. Dana Keddeman, Leiden 

Hoflaan 27, Rotterdam

HGR Gevelrenovatie heeft onze flink vervuilde gevel gereinigd en geïmpregneerd. Het werk is goed uitgevoerd en wij zijn erg tevreden met het resulaat. De vriendelijke en kundige vakmannen hebben hard gewerkt en waren snel klaar met reinigen. Dat ze vervolgens drie weken moesten wachten met het impregneren van de gevel, in verband met het vervangen van kozijnen, was geen probleem. Ook geen extra kosten doorgerekend voor het laten staan van de steigers. Kortom, vakkundig werk voor een goede prijs. Wij raden de mannen van HGR Gevelrenovatie dan ook van harte aan!

Vriendelijke groet, Maciel Toorenvliet

Gevelrestauratie van Blankenburgstraat 85, Den Haag

Een ingrijpend project als een gevelrenovatie stel je liefst zo lang mogelijk uit. Immers, wie heeft er geen spookbeelden van steigers voor het raam, van onder tot boven, om nog maar niet te spreken over het lawaai en de puinhoop. Toch wil je je huis in perfecte en originele staat hebben, dus je trekt de stoute schoen aan en gaat op zoek naar een partij die deze klus moet klaren…en dat allemaal terwijl er elk moment een baby geboren kan worden. Wat haal je jezelf op de hals?!

Je zoekt een partij die kundig over komt en waarin je vertrouwen hebt. Zo kwamen wij terecht bij Haverhals Gevelrenovatie. Gelukkig zijn we prettig verrast en zagen we het ‘spookbeeld’ al vlot verdwijnen. Natuurlijk, het blijft een ingrijpend gebeuren en je wil dat het zo snel mogelijk voorbij is, maar het valt of staat met de uitvoering en dat hebben ze gewoon erg netjes gedaan. De medewerkers van Haverhals bleken zeer prettig om mee te werken; ze zijn vriendelijk en voorkomend en werken op een keurige manier. De communicatie is goed en de uitvoering is geweldig; specialisten die hun vak goed verstaan! Respect voor dit ambachtelijke handwerk!

En het resultaat is verbluffend, een prachtige totaal nieuwe gevel waar alle bewoners van de straat even voor blijven staan. En wij zijn trots en blij dat het project zo goed is verlopen. Graag bedanken we de firma Haverhals en haar medewerkers voor hun inzet!Dhr. Stumpel
Den Haag

Rijksstraatweg 322, Wassenaar

Beste Arno en medewerkers, 

Het resultaat van de gevelrenovatie van mijn woning is prachtig. Het 111 jaar oude pand ziet er weer uit als nieuw!
Ik kan iedereen HGR aanbevelen. Ik kreeg goed advies en jullie leveren vakwerk! Bedankt voor jullie inzet.

- Ad Bayer 

Woonboerderij Rockanje

In 2008 is de gevel van mijn herenhuisje in Den Haag geimpregneerd. Dit is dermate goed bevallen dat we HGR wederom hebben benaderd voor onze nieuwe boerderij uit 1830. Naast impregneren van de gevels hebben we ook gelijk een lekkende schoorsteen aangepakt. Met zowel Arno als vader Hans was het prettig samen werken.

- Loana Arentz & Johan Boon

Tollensstraat 130, Den Haag

Vakwerk voor een redelijke prijs. 


Een vriendelijk bedrijf met vakkundige medewerkers, zo zou ik HGR gevelrenovaties beschrijven. Een gevel renoveren is doorgaans geen klein klusje. Er moeten steigers opgebouwd worden, ramen afgeplakt en oud voegwerk verwijderd voordat de renovatie werkelijk kan beginnen. Toch was onze achtergevel binnen no-time weer zo goed als nieuw en dat met een absoluut minimum aan overlast of rommel. De heren in kwestie waren bekwaam, hardwerkend, beleefd en sympathiek. Er werd bijvoorbeeld rekening gehouden met onze buurvrouw, een dame op leeftijd die wat nerveus werd van onze verbouwing. HGR levert vakwerk voor een redelijke prijs. Wij waren zeer tevreden!

Florine Kuethe, Den Haag. 

Lavendelstraat 48/52

In het voorjaar van 2012 is onze voorgevel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Dit tot volle tevredenheid van onze VVE. Goed vakmanschap, snelle service en een goede communicatie maken HGR een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Liesbeth Brama.