Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Over ons

Uw (totaal) partner voor deskundig advies en onderhoud

HGR Gevelwerken  is uw totaalpartner voor renovatie, isolatie en restauratie en bouwkundig onderhoud. U  kunt dus bij ons terecht voor alle aspecten van de onderhoudswerkzaamheden aan de buitenschil van het gebouw. Van gedegen technisch inzicht en advies tot succesvolle praktische realisatie. HGR blinkt uit in professionaliteit, kwaliteit en service.  Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de markt en zijn u graag van dienst met haar activiteiten.

HGR is voornamelijk actief in de randstad.


 

1994

Oprichting HGR (Haverhals Gevel Renovatie)

In 1994 startte Arno Haverhals als jonge ondernemer HGR Gevelrenovatie en heeft sindsdien honderden projecten uitgevoerd.

 

2009

Residentie Spaanse Ambassade in Den Haag

In 2009 heeft HGR de voor- en achtergevel van de Residentie van de Spaanse Ambassade in Den Haag gerenoveerd. HGR heeft de werkzaamheden overeenkomstig de specificaties zowel in tijd als in kwaliteit uitgevoerd. De ambassadeur heeft zijn waardering voor de wijze waarop het werk is uitgevoerd met een brief van aanbeveling bevestigd.
 

2013

Korenmolen Windlust een monument in Nootdorp

HGR heeft in 2013 in Nootdorp zowel de molen De Windlust als de oude graanschuur De Vang grondig gerestaureerd. Zowel de monumentale korenmolen als graanschuur hadden last van vochtdoorslag, scheurvorming, loszittende stenen en voegwerk. De opdrachtgever heeft de afronding van de werkzaamheden als volgt beoordeeld. "Goed werk: HGR heeft het werk zeer mooi, conform de planning en binnen budget opgeleverd. het resultaat mag er zijn en we nodigen daarom al onze sponsors uit om dit met eigen ogen te komen bewonderen. Het metsel- en voegwerk kan er weer vele jaren tegen". Maarten Vink 

2016

Een historisch en bijzonder project Bunker complex Overvoorde

Bunkercomplex Park Overvoorde / Commandopost Rijswijk is één van de bezoekerslocaties van het Museum Bescherming Bevolking. Een uniek complex waar 2e Wereldoorlog en Koude Oorlog elkaar ontmoeten.

Voor deze bijzondere locatie heeft HGR betonrenovatie, injectie werkzaamheden en afdichtingswerkzaamheden verricht voor het behoud, van dit stukje cultureel erfgoed

 

2018 / 2019

De Broodfabriek Rijswijk

In 2018 en 2019 heeft HGR voor de eigenaar van de gebouwen van de oude Broodfabriek, onder supervisie van Spindler Design & Build, de totale gevelrenovatie en betonsanering uitgevoerd. De gevels zijn partieel voorzien van ongeveer 800 nieuwe stenen. Het gebouw is volledig door middel van stoom-reinigen en het integrale voegwerk herstel in oude glorie hersteld!