Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Recensies

Kastanjesingel 196, Rotterdam

Wij hebben de gevel van onze jaren 50 woning laten repareren en reinigen. Met recht de mooiste gevel in onze buurt geworden. Recent ook al het buitenschilderwerk laten doen door HGR-Gevelrenovatie. 

Aardige medewerkers, huis als nieuw, top kwaliteit, aanrader!

Kanaalweg 18, Den Haag

Ik heb een tijdje na zitten denken of ik de gevel van mijn oude woning moest laten reinigen en opnieuw laten voegen. 

Door het deskundige advies en de flexibiliteit van HGR ben ik overstag gegaan. Het resultaat is verbluffend, ik had niet gedacht dat het zo mooi kon worden.
Via deze weg wil ik HGR hier nogmaals voor bedanken.
Joris Sillem Kanaalweg 18
Den Haag Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V.

Woonboerderij Rockanje

In 2008 is de gevel van mijn herenhuisje in Den Haag geimpregneerd. Dit is dermate goed bevallen dat we HGR wederom hebben benaderd voor onze nieuwe boerderij uit 1830. Naast impregneren van de gevels hebben we ook gelijk een lekkende schoorsteen aangepakt. Met zowel Arno als vader Hans was het prettig samen werken.

- Loana Arentz & Johan Boon

Tollensstraat 130, Den Haag

Vakwerk voor een redelijke prijs. 


Een vriendelijk bedrijf met vakkundige medewerkers, zo zou ik HGR gevelrenovaties beschrijven. Een gevel renoveren is doorgaans geen klein klusje. Er moeten steigers opgebouwd worden, ramen afgeplakt en oud voegwerk verwijderd voordat de renovatie werkelijk kan beginnen. Toch was onze achtergevel binnen no-time weer zo goed als nieuw en dat met een absoluut minimum aan overlast of rommel. De heren in kwestie waren bekwaam, hardwerkend, beleefd en sympathiek. Er werd bijvoorbeeld rekening gehouden met onze buurvrouw, een dame op leeftijd die wat nerveus werd van onze verbouwing. HGR levert vakwerk voor een redelijke prijs. Wij waren zeer tevreden!

Florine Kuethe, Den Haag.